July 1

Voimaantuminen, voimauttaminen ja voittaminen

0  comments

Voimaantuminen, voimauttaminen ja voittaminen

(Mie) Arvasin!

Selvitin viimein tyhjentävästi ovatko voimauttaminen ja voimaantuminen viimeinkin salonkikelpoisia sanoja kotimaisessa kovin kyynisyyteen taipuvassa nettikeskustelussa. Twitter luonnollisesti on ainoa oikea some, joten kyselyni suuntautui sinne. Ja kansa on puhunut sekä kovaa että merkittävän runsaslukuisesti (N=91).

*insert rumpujen ja partojen pärinää tähän*

KYLLÄ!

26 vastaajaa todistavat, että voimauttaminen sekä voimaantuminen ovat huippuja sanoja. Vain yksi vastaaja ei ollut kuullutkaan moisista — ja oletan, että hänkin on sittemmin siirtynyt 26:n jatkoksi.

Käytännössä siis 27 vastaajaa (plus minä tietenkin) yhdessä toimin on todistanut ennakko-odotukseni oikeaksi. Voimauttamiselle ja voimaantumiselle on todellakin tarvetta sekä tilausta myös Twitterissä.

Liity sinäkin siis voittajiin, ja ala aktiivisesti sekä voimaantumaan että voimauttamaan muita sen jatkuvan kiukuttelun sijasta! Tai sen lisäksi. Pääasia että liityt.

Lisää lukemista aiheesta: https://en.wikipedia.org/wiki/Confirmation_bias

Simo...

...on apulaisprofessori, kaikenmaailman dosentti, tekniikan tohtori ja Diplomi-Insinööri, joka joukkoutettua laskentaa ja digitaalisen terveyden tulevaisuuden ratkaisuja Oulun yliopistossa. Simon salainen haave on johtaa self-help kulttia Kaizen Hour -brändin alla!

Follow me


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Liity Mun Postilistalle?

Lähetän postia hyvin harvoin ja vailla tarkkaa agendaa. Kirja-arvioita sekä arvontoja elämäntapaoppaista, mahdollisuuksia osallistua tutkimukseen (Oulun yliopiston kautta), ihan random juttuja. En lupaa mitään, mutta mitään et häviäkään!