Simon suuri sammakkoraati

Tervetuloa Simon suureen sammakkoraatiin.

Rakas nimetön silmäpari, olet saapunut pöhinän alttarille, jonka ääressä uhraamme suuria suomalaisia itseapukirjoja voimaantumisen jumalille. 

Sammakkoraati ruotii läpi suomalaista itseapukirjallisuutta – selfhelppiä – julkisesti selventäen yksi opus kerrallaan kuinka tätä peliä nyt oikein pitäisikään pelata. Tämä alustavan suunnitelman mukaisesti 12-osainen kokonaisuus arvostelee 12 jäätävän kovaa kotimaista kirjaa, joista jokainen tulee saamaan tasan kahdeksan sammakkoa.

Tässä pitää nyt tietää, että sammakot ovat siis hyvä juttu. Pääsääntöisesti voit siis odottaa jokaisesta osasta jäävän käteen kahdeksan selkeää vinkkiä, joita voit halutessasi omassa elämässäsi.

Miksi?

Voimaantuminen kuulemma ärsyttää jo ihan sanana. Tämä on hassua, sillä se on objektiivisesti yksi parhaista sanoista ikinä. Ja samallahan tämä tarkoittaa, että maailma tarvitsee lisää matskua voimaantumiseen!

Täältä pesee. 

Lisäksi minusta on alkanut pikkuhiljaa tuntumaan, että olen pelannut englanninkielisen self-help kirjallisuuden läpi. Sen piirissä tulee harvoin enää mitään suurta ja kertaheitolla elämän mullistavaa vastaan. Olen myös avoimen pettynyt siihen, että mittavasta luku-urakastani huolimatta en vieläkään ole merkittävän menestynyt tai edes melkein täydellinen ihminen. Asuntolainaakin on reilusti jäljellä, eikä minulla ole pyykkilautavatsaa.

Eikä tässä näin pitänyt käydä. Minulle luvattiin enemmän!

Vika on tietenkin kirjoissa. Joten on aika pistää tekniikoiden sijasta koko strategia vaihtoon ja keskittyä mitä huijauskoodeja elämään on pohjolan kylmissä oloissa kasvaneilla kirjailijoilla tarjottavanaan!

Lisäksi teen tästä rupeamasta ihan järjettömän määrän hilloa teidän kustannuksella eräänlaisen ikiliikkujan. Jokaisen osan julkaisun yhteydessä:

  • 1) arvon yhden kappaleen edellisessä osassa käsiteltyä kirjaa uutiskirjeeni lukijoiden kesken (hox: liity tästä) ja
  • 2) kannustan ihmisiä ostamaan kirjan ja lukemaan sen pirun opuksen itse. Lukeminenhan se kannattaa aina! Ja jokaisesta ostetusta kirjasta tulee tietenkin minulle kumppanuusmarkkinointikuvion kautta useampi kymmenen senttiä. 


Seuraavan kirjan taas valitsen aina joko edellisen kirjan kirjoittajan suosittelemien kirjojen joukosta, tai kysyn häneltä suositusta suoraan jossain, jotenkin. Jotenkin tämä tuntuu yhteisöllisemmältä näin.

Tee näin:

Liity mun postilistalle ja pääset osalliseksi myös sammakkoraatiin!

Sitten vain odotat.

Tee jotain järkevää.

Hengitä. 

Nauti elämästä. 

Saat joku päivä minulta mailia. 

Sammakkoraadin osat*:

  • OSA 1 (julkaistaan pian): Väkevä elämä: viisaampi mieli, vahvempi keho (hanki opus itsellesi: Adlibris tai Suomalainen kirjakauppa)
  • OSA 2: Vielä päättämättä… joku edellisen kirjan tai kirjailijan suosituksista!

* Kaikki linkit kumppanuusmarkkinointilinkkejä Adlibris-verkkokauppaan. Vuonna 1997 perustettu Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkossa toimiva kirjakauppa. Yli kymmenen miljoonan kirjan valikoima ja aina edulliset hinnat takaavat unohtumattoman verkkokauppaelämyksen kaikille kirjojen ystäville.

muita juttuja: